Esti pregatit ? Dar brandul tau ?

Va oferim print-uri de mari dimensiuni INDOOR-OUTDOOR de cea mai inalta calitate, comparabile cu imaginile fotografice. Imaginile full-color sunt printate la rezolutii mari, pe o gama larga de suporturi. Cernelurile pe baza de real-solvent si echipamentele noastre de imprimare de calitate asigura naturaletea si intensitatea culorilor, rezistenta indelungata in timp (3 - 5 ani), dimensiuni foarte mari, costuri reduse pentru clienti.

Echipamentele noastre pot tipari pe o mare varietate de materiale, cu o gama larga de aplicatii. Cele mai des folosite tipuri de materiale sunt : autocolant (alb/transparent, lucios/mat), frontlit (banner simpla fata), blockout (banner dubla fata), backlit banner (pentru casete luminoase), mesh, panza de steag, window & floor graphics, hartie foto / whiteback / blueback, canvas, polipropilena (material special pentru sisteme RollUp si Banner Stand), popup film (material special pentru sisteme expozitionale PopUp).

Toate print-urile noastre sunt finisate cu grija, indiferent ca este vorba de lipire, laminare, taiere, capse sau doar fante de vant.