Esti pregatit ? Dar brandul tau ?

CONCEPTIE WEB
In urma analizei specificatiilor si in concordanta cu imaginea globala promovata de beneficiarul serviciilor web, se va stabili un concept al site-ului.
PRODUCTIE WEB
Realizarea efectiva a paginilor web este rezultatul colaborarii echipelor de: web design, programare si grafica.
WEB DESIGN
Notiunea de web design include un set de tehnici prin care informatia utila este asamblata intr-un format specific Retelei Internet. Aceste tehnici presupun cunostinte de programare HTML 4.0, JavaScript, CGI, Macromedia ShockWave, PHP, PERL, Access, Visual Basic, etc. Asamblarea tuturor acestor elemente este realizata de catre webmaster.
GRAFICA
Optimizarea grafica a unui site presupune realizarea echilibrului intre aspectul estetic si cel functional. Si in acest domeniu experienta unui "grafician de web" este extrem de importanta.
PROGRAMARE
In structura unei pagini web sunt incluse aplicatii cu grade variabile de complexitate. Aceste aplicatii devin preponderente in cazul paginilor interactive ce presupun (de exemplu consultarea unor baze de date on-line). Limbajele de programare utilizate sunt selectate in functiie de specificul aplicatiei, sistemul de operare, numar de interogari, etc.