Esti pregatit ? Dar brandul tau ?

Tampografia poate fi executata pe diverse tipuri de material (plastic, metal, piele, sticla sau lemn) astfel incat va putem oferi o gama foarte variata de produse. Afisam pe acest site cateva dintre cele mai populare categorii. Incriptionam si marfa clientului dar va putem ajuta si la procurarea produselor.

Preturile sunt flexibile, intotdeauna calculate cu atentie in functie de tiraj si numarul de culori aplicate.

Tampografia este un procedeu de inscriptionare care foloseste un tampon din cauciuc siliconic ca mediu de transfer al cernelei. Pe o placa cu suprafata fotosensibila, sunt "sapate" adancituri reprezentand imaginea ce urmeaza a fi imprimata, printr-un procedeu foto-chimic de inalta precizie. Imaginea realizata pe suprafata placii este acoperita cu cerneala.
Tamponul, cu suprafata neteda,  realizat sub diferite forme din cauciuc siliconic neabsorbant, va "ridica" cerneala de pe placa si o va transfera pe obiect, cu ajutorul unei masini automate foarte precisa, care controleaza toate miscarile, pe toate axele. Astfel, un desen format din trei culori, spre exemplu, va fi perfect potrivit si toate obiectele inscriptionate in acea serie vor fi identice.